• +31 6 51 67 83 00
  • info@hardloop-events.nl

Openbaar vervoer
De Lentse Warande is op 15 minuten loopafstand verwijderd van Station Nijmegen-Lent. Stap hier dus uit als je met de trein of bus komt. Plan je looproute met Google Maps. Station Nijmegen-Centrum is op 2 kilometer (23 minuten via de spoorbrug).

Fiets
De Lentse Warande is goed per fiets bereikbaar vanuit Lent. Vanuit Nijmegen is de locatie het beste bereikbaar via de Waalbrug, Parmasingel. Het is ook mogelijk om vanaf de verschillende bruggen over de Waal per trap naar de Lentse Warande in Lent te gaan, waarbij de fiets wordt meegevoerd aan de hand. Op de Lentse Warande, zijde spoorbrug of Waalbrug is er ruimte om je fiets te stallen. Gelieve geen fietsen te starten onder de kade en/of op het start/finish-terrein.

Auto
De bereikbaarheid van de Lentse Warande per auto of gemotoriseerd verkeer is beperkt. Tijdens het evenement zijn er onvoldoende parkeerplaatsen of parkeerterrein in de omgeving beschikbaar. Op het eiland Veur-Lent is een parkeerverbodszone ingesteld. Gelieve niet te parkeren in de woonwijken.
Een ruime parkeergelegenheid is er bij Park+Ride Ressen (300 parkeerplaatsen), en vanaf daar per bus te reizen (P+R Ressen, Keizer Augustusplein 3, 6515 AT Nijmegen). Deze busdienst heeft een hoge frequentie. De uitstaphalte is Lent, Veur-Lent.