• +31 6 51 67 83 00
 • info@hardloop-events.nl

lingezegenrun – informatie

lingezegenrun – informatie

Running tour GLD

Running tour GLD zijn herhaaldelijke hardloopwedstrijd gericht op de lokale bevolking. Elke run is gericht op het bieden van uitdaging, wedstrijdspanning met officiële einduitslagen. Echter, onder strikte voorwaarden en op een verantwoorde wijze.

Uitslagen testevent

 KLIK HIER

13 Februari 2022 vindt de 2e editie plaats.  Mocht de animo blijven groeien is ons voornemen wekelijks op dezelfde locatie een run te organiseren.

2e editie 5&10K Run Park Lingezegen Locatie: De Park 12, Elst (Park Lingezegen, over aangelegde route van 5 kilometer

 

ALS HET EVENEMENT WEGENS RIVM MAATREGELEN MOET WORDEN AFGELAST WORDT HET VOLLEDIGE INSCHRIJFGELD TERUG BETAALD. 

 

Datum: 13 Februari 2022

Starttijd: 10:00h GAAT NIET DOOR

 

 

Voorwaarden

 

 

 • Maximaal 250 deelnemers per wedstrijd;
 • tijdens de run minimaal 1,5 meter uit elkaar;
 • startopstelling 1,5 meter uit elkaar;
 • start-/finishlocatie 10 meter uit elkaar;
 • snelheid/ verwachtte eindtijd van te voren opgeven;
 • elke 5 minuten vindt er een start plaats;
 • maximaal 50 personen per start;
 • bij inschrijving wordt gevraagd naar gezondheidstoestand;
 • één dag van te voren wordt middels een e-mail nogmaals naar de gezondheidstoestand gevraagd.

5 & 10K Run

 • 1 of 2 rondes van 5 kilometer;
 • digitale tijdwaarneming;
 • uitslagen via hardloopuitslagen.nl én uitslagen.nl;
 • uitslagen verwerking op basis van NETTO tijden;
 • starts vinden plaats op basis van opgegeven snelheid;
 • de snelste lopers starten als eerst;
 • digitaal certificaat;
 • start/finish foto en film;
 • startgeld €10,00 voor de 5K en €12,50 voor de 10K.

Uitleg voorwaarden

Om inzichtelijk te maken en duidelijkheid te scheppen over de bedoeling van deze voorwaarden wordt per punt een uitleg gegeven.

Maximaal 250 deelnemers per wedstrijd;

Wij committeren ons aan de 1,5 meter plicht. Om dit met gemak te kunnen realiseren kiezen wij voor max 149 deelnemers.

Tijdens de run minimaal 1,5 meter uit elkaar/ startopstelling 2 meter uit elkaar;

Vanuit de rijksoverheid wordt opgedragen minimaal 1,5 meter uit elkaar te blijven, in alle omstandigheden. Wij kiezen ervoor om tijdens de Run ook minimaal 1,5 meter te hanteren. Bij de startopstelling houden we minimaal 2 meter aan en wel om 2 redenen. Wanneer deelnemers klaar staan voor de start willen zij, zo blijkt uit ervaring, graag hun armen of dan wel hun benen blijven bewegen. Door 2 meter uit elkaar te staan voorkomen we dat zij te dicht bij elkaar in de buurt komen. Door 2 meter afstand in acht te nemen lopen de deelnemers elkaar niet gelijk in de rug.

Start-/finishlocatie uit elkaar;

Door de start en finish locatie niet op dezelfde plek te situeren zorgen we ervoor dat finishende deelnemers niet in contact hoeven komen met de startende deelnemers. Zo bewaken we de 1,5 meter afstand tussen elkaar.

Snelheid of verwachtte eindtijd van te voren opgeven/ elke 5 minuten vindt er een start plaats/ maximaal 50 personen per start;

Door van te voren te vragen naar de deelnemer zijn of haar verwachte eindtijd weten we met welke snelheid deze deelnemer gaat lopen. Door groepen in te delen van maximaal 50 personen, op basis van snelheid, wordt er zo min mogelijk ingehaald. De groepen starten 5 minuten na elkaar, waarbij de snelste deelnemers als eerst zullen starten. Daaropvolgend start steeds een groep die minder snel is dan de eerder gestarte groep, maar sneller is dan de groep die na hen start. De kans dat de groep die later start de snellere groep gaat inhalen is nihil. Daarbij is het van groot belang dat de deelnemers onderling altijd 1,5 meter afstand in acht nemen, ook bij het passeren van elkaar.

Bij inschrijving wordt gevraagd naar gezondheidstoestand/ één dag van te voren wordt middels een e-mail nogmaals naar de gezondheidstoestand gevraagd.

Deelnemers schrijven zich digitaal in via inschrijven.nl. Daar vinken zij een aantal criteria aan, alvorens zij de inschrijving kunnen voortzetten. Deelnemers kunnen alleen deelnemen als zij vrij zijn van klachten zoals hoesten/niezen, verkoudheid, benauwdheid en/of koorts. Een dag van tevoren ontvangen alle ingeschreven deelnemers een nieuwe e-mail met nogmaals dezelfde gezondheidsvragen. Ter voorkoming van risico op deelname door personen die wel klachten hebben, krijgen de deelnemers die toch gezondheidsklachten hebben, zoals verkoudheid, koorts, en of benauwdheid, hun inschrijfgeld terug.

Procedure omtrent afhalen startnummers

Deelnemers zullen in worden gedeeld op basis van hun opgegeven snelheid en of verwachtte eindtijd. Elke groep heeft maximaal 50 deelnemers. Bij de Run zijn maximaal 15 groepen. Doordat de starttijden per groep verschillen kunnen we spreiding bij het afhalen van de startnummers creëren. Elke groep start immers 5 minuten na elkaar, startend met de snelste deelnemers. De groep van 50 deelnemers zullen bij het afhalen van de startnummers weer uit elkaar worden getrokken door het plaatsen van 3 tafels van 3 meter. Over een lengte van 25 meter zullen 50 deelnemers hun startnummer op kunnen halen. 

Op voorhand krijgen de deelnemers niet alleen een e-mail met daarin een extra vraag omtrent de gezondheidstoestand, maar ook de informatie omtrent de starttijd, welk tijdsslot zij hun startnummer mogen ophalen 

Procedure omtrent finish(locatie)

Na het finishen van de deelnemer hanteren we dezelfde regels voor de deelnemers als bij het afhalen van de startnummers. Zo verspreiden we weer 50 deelnemers over verschillende tafels van drie meter waar zij water en sportdrank kunnen pakken.