• +31 6 51 67 83 00
  • info@hardloop-events.nl

lingezegenrun – inschrijving

lingezegenrun – inschrijving

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

 
Om de drempel zo laag mogelijk te houden om in te schrijven krijg je het inschrijfgeld terug wanneer we genoodzaakt zijn het event af te lassen.
LET OP GEEN NA INSCHRIJVING INSCHRIJVEN KAN tot 29 Oktober  22:00 uur

Inschrijfkosten:

  • 3 kilometer                 € 5,00
  • 5 kilometer                 € 7,50
  • 10 kilometer               € 12,50          
  • (max. 150 deelnemers totaal)

 

Mocht het niet doorgaan krijg je het inschrijfgeld volledig terug gestort.

Inbegrepen bij de inschrijfkosten:

  • Elektronische tijdwaarneming incl. chiphuur (uitslagen worden op basis van nettotijden gepubliceerd).
  • 1 verzorgingspost bij start/finish.
  • Aandenken na het bereiken van de finish een digitaal certificaat en een finish filmpje.

Partners:

Running Elst

 

Lingezegen RCVRY RUN loop

 

De stichting RCVRY (recovery) RUN zet zich in om vrouwen met borstkanker in beweging te brengen. Dat sporten en in beweging blijven effectief zijn om bijwerkingen van de behandelingen tegen te gaan is al jaren duidelijk. Het is echter lastig om te gaan sporten als je moe bent en geen energie hebt en eigenlijk ook niet weet wat je precies mag en kan doen. Door middel van landelijke loopgroepen voor vrouwen met borstkanker maken wij de drempel om te gaan sporten laag. Samen met lotgenoten werken aan conditie en kracht helpt om fysiek en mentaal fitter te blijven.

Om het 5 jarig bestaan van RCVRY RUN Nijmegen te vieren organiseren we de Lingezegen RCVRY RUN. Deze loop gaat door het mooie park Lingezegen, tussen Arnhem en Nijmegen. Je kan kiezen tussen de 3km, 5km en 10km.

De loop is bedoeld voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. En in het bijzonder voor lopers met (borst) kanker, die graag willen laten zien dat een patiënt met kanker meer is dan zijn/haar ziekte.

Bij de inschrijving kan je kiezen om een extra donatie te doen. Maar je kan je ook laten sponsoren door familie en vrienden via de donatie link. Het geld hebben we als stichting hard nodig om RCVRY RUN groepen over heel Nederland uit te kunnen rollen, zodat de deelnemers in de buurt aan de slag kunnen.

 

Voor meer informatie: www.rcvryrun.nl of mail naar info@rcvryrun.nl